Νέα Σειρά Συστημάτων Αλουμινίου Ultra Aluminium Systems | 13η Έκθεση HORECA Expo 2018

Ultra Aluminium Systems στην Έκθεση 13η HORECA 2018


Μέσα στο Σαββατοκύριακο επισκεφθήκαμε το περίπτερο της Ultra Aluminium Systems στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Ελευθέριος Βενιζέλος.Συνεργάτες, επαγγελματίες και ιδιώτες ενημερώθηκαν στην παρουσίαση των νέων συστημάτων αλουμινίου της Ultra.

Νέας γενιάς αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου


Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα νέας γενιάς αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, που δίνουν λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη, αναβαθμίζοντας ενεργειακά, λειτουργικά και αισθητικά το χώρο σας.

Το αρχιτεκτονικό σύστημα Ultra minimal εντυπωσίασε με το μέγεθος του εκθέματος το οποίο ήταν 4Χ3 μέτρα καθώς και με τα βασικά του χαρακτηριστικά:

  • Κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, έως 18τ.μ/φύλλο!
  • Κορυφαίες επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  • Δέχεται υαλοπίνακες βάρους πάνω από 1 τόνο!
  • Δυνατότητα τοποθέτησης anti vandal υαλοπινάκων
  • Δυνατότητα ηλεκτροκίνησης U-motion.

Το Ultra grande, αποτελεί το στιβαρότερο ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου της Ultra Aluminium Systems. Πρόκειται για ένα κούφωμα, που έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί εξαιρετικά βαριά φορτία, έως 600Kg. και να τοποθετηθεί σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες κατασκευαστικές απαιτήσεις, προσφέροντας σιγουριά, ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.
Το Ultra fixed & slide, είναι ένα συρόμενο / ανασυρόμενο, σε συνδυασμό µε σταθερό, θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου. Προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και υψηλή θερμομόνωση στον χώρο στον οποίο τοποθετείται. Το κούφωμα, παρέχεται και µε ανασυρόμενο μηχανισμό που του δίνει επιπλέον στεγάνωση. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό Ultrainox για την ομαλή και αθόρυβη κύλιση του φύλλου. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα.


Ενημερωτικό φυλλάδιο Ultra Minimal
Δείτε το Ενημερωτικό φυλλάδιο Ultra Minimal